Lovasiskola

Lovasiskolánkba várjuk a lovagolni vágyó gyerekeket másfél éves kortól és felnőtteket, akiknek lehetőségük van különböző szinten elsajátítani a lovaglás rejtelmeit.
Alkalmazkodunk az Ön szintjéhez és céljához, hogy különböző képességű és méretű lovakkal gyakorolhassa a lovaglást, amiben kiváló lovasoktatóink lesznek segítségére.

Akár kikapcsolódási, sportolási, akár komoly szándékai vannak a lovaglással, nálunk gyönyörű környezetben tud kikapcsolódni és tanulni a hét minden napján, télen pedig fedeles lovardánkban.


Oktatóink:

Ádám Andrea

Vágó TímeaFő irányelveim: harmónia, következetesség, türelem, jó hangulat

9 éves korom óta a lovak szerves részét képezik mindennapjaimnak. Hobbilovasként volt szerencsém belekóstolni a lovassport különféle szakágaiba, ismereteket szereztem a különböző lovaglási stílusokból.
A főiskolán humánerőforrás manager szakon végeztem, főállásban pedig mindig irodai munkakört töltöttem be, amikor eljött az új cél: lovasedzői képesítés megszerzése, amivel a hobbimon belül is sikereket érhetek el.
Célom a lovasok számára a fokozatosság elvét betartva a biztos lovas tudás megteremtése, fenntartva a motivációt, megismertetni a lóval való bánásmód minden fortélyát és a lovaglás kultúráját. A lovasok képzésének minden szintjét nagy lelkesedéssel végzem, legyen szó kicsikről, nagyokról, kezdőkről vagy haladókról.  Minden óra alatt figyelembe veszem a ló teljesítőképességét és annak megfelelően terhelem. Számomra fontos, hogy ne csak a lovas, de a ló is jól érezze magát az edzések során. Ennek megfelelően a lovakkal lovas nélkül is foglalkozom, hogy értékes tagjai lehessenek lovasiskolánknak.

Vágó Tímea

Antal AndreaNyolc évesen ismerkedtem meg a lovaglás alapjaival. Tizennégy éves korom óta – amióta megkaptam életem első lovát – a lovaglás elválaszthatatlan része az életemnek. Hat évig versenyszerűen lovagoltam díjugratás szakágban.
Több helyezést értem el „C” kategóriás, meghívásos és „B” kategóriás, megyei minősítő versenyeken mind ifjúsági, mind pedig felnőtt lovasként. A legjobb eredményeim díjugratásban voltak, de indultam díjlovas és military versenyen is.
Az Országos Amatőr Díjugrató Bajnokságon tizedik helyezést értem el két egymást követő évben is, a Pest Megyei Bajnokságon pedig ötödik lettem.
Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, de lelkesen adom át tudásomat felnőtt lovasaink számára is. Kiemelt figyelmet fordítok a biztonságra, és arra, hogy a lovas szintjének megfelelő nehézségű feladatokat gyakoroltassak a folyamatos fejlődés érdekében. Szeretem megtanítani lovasaimnak a lovak körüli egyéb teendők elvégzését is.

ketten

DOBRO HORSES LOVASISKOLA ÁRAK

Futószáras oktatás:
30 perc           2.500,-Ft
60 perc            4.500,-Ft

Szabad-száras oktatás:
30 perc            2.300,-Ft
60 perc            4.200,-Ft

Póni lovon sétáltatás:
15 perc            1.200,-Ft

Kobak és védőmellény bérlés (használata kötelező):

300,-Ft/darab

Bérlet:

30 perces 10 alkalmas: 22.500,- Ft

60 perces 10 alkalmas: 40.500,- Ft

A bérlet felhasználási ideje 3 hónap!

Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Az oktatást előző nap délután 17 óráig lehet lemondani! Amennyiben ezt nem teszik meg, és nem jelennek meg az oktatáson, kötelesek kifizetni az oktatás teljes árát! (Bérlet esetén abból vonódik le az óra)

 Lovasiskola lovai:

áfonyalovasiskola4

Áfonya                                                                                                  Maggy

20130406277Madonna portré

    Sanyi                                                                                                      Madonna

Bütyök20130406347

Kevin                                                                                                      Bütyök

 baba

Baba

Fotók a lovasiskoláról:

lovasiskola5lovasiskola3

lovasiskola2lovasiskola6

lovasiskola8lovasiskola7

l